Cozonaci traditionali si Pasca

Comanda online sau telefonic cozonaci traditionali si pasca si ridica produsele comandate de la una din locatiile Cofetaria Paradis din Bucuresti.

Comanda online Cozonaci de Paste Bucuresti

Cozonac cu rahat, cacao si stafide sau deliciosul Cozonac cu nuca, cacao si stafide. Poti comanda telefonic in intervalul 9:00 - 15:00 si ridica comanda de la una din locatiile noastre in oricare din zilele 16, 17 si 18 aprilie.

Cum comand online torturi?

Alege categoria de torturi pentru evenimentul tau

Dupa ce ai optat, spre exemplu, pentru categoria Torturi Aniversare Copii datorita faptului ca aniversarea micutului tau se apropie curand, alege din numeroasele de torturi aniversare copii un model de tort care iti place sau care crezi l-ar surprinde extrem de placut pe micutul tau.

Dupa ce ai selectat produsul dorit ramane sa selectezi si optiunile importante in plasarea comenzii. Alege ce greutate doresti sa aiba tortul comandat ( te poti ghida cu usurinta dupa sugestia noastra de numar de portii/kg), compozitia, mesajul pe care doresti sa il afisam pe tort si apoi data si ora ridicarii comenzii plasate online.

 

Ridicare Comanda Online

Cofetaria Paradis Pantelimon

Sos. Pantelimon nr 354 bl. 2, parter, sect. 2 Bucuresti

Cofetaria Paradis Salajan

Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 55, bl. M1, parter, sect. 3 Bucuresti

Cofetaria Paradis Colentina

Sos. Colentina nr. 76, parter, sect. 2 Bucuresti

Momentan comenzile online de torturi, prajituri, mini prajituri sau celelalte produse aflate pe site-ul Cofetaria Paradis,  nu pot fi livrate la domiciliu, este valabila doar selectia pentru a ridica comanda de la una dintre locatiile noastre; Pantelimon, Salajan sau Colentina.