Cum Comanzi

Crearea contului

In momentul finalizarii comenzii va trebui sa ne furnizezi informatii utile completarii facturii cum ar fi Nume, Adresa, Numar Telefon si Adresa Email. Poti opta ca aceste date sa fie salvate si sa iti creezi cont, facand astfel mult mai usor procesul cand vei dori sa plasezi o alta comanda.

 

Cosul de cumparaturi

Pentru a cumpara produse prin intermediul cosului de cumparaturi va trebui sa faceti selectiile corespunzatoare pentru fiecare produs in parte (cantitate/gramaj, compozitie, etc), apoi sa folositi butonul „Adauga in cos” . Pentru finalizarea comenzilor trebuie sa accesati cosul dvs., sa completati datele dvs.e si sa trimiteti comanda.
Momentan comenzile online nu pot fi livrate la domiciliu, este valabila doar selectia pentru a ridica comanda de la una dintre locatiile noastre; Pantelimon, Salajan sau Colentina.

 

De pe mobil
Produsele disponibile pe acest site pot fi cumpărate si de pe mobil.

 

PLATA COMANDA

Plata produselor comandate online poate fi facuta prin transfer/virament bancar in contul  ING BANK RO93INGB0000999908188947.  

Odata cu livrarea comenzii vei primi bon fiscal, iar daca doresti factura fiscala poti solicita acest lucru in campul „Observatii” in momentul finalizarii comenzii.

 

Finalizare comanda

Comanda plasata va deveni ferma in momentul achitarii in contul nostru unui avans de minimum 30% din valoarea comenzii. Te rugam sa specifici ID-ul comenzii in momentul in care faci viramentul si apoi sa ne trimiti dovada platii.

Avansul trebuie achitat in termen de maxim 2 ore de la plasarea comenzii. In caz contrar, comanda va fi anulata.

Deoarece produsele noastre pot varia la gramaj, in cazul torturilor comanda finala poate varia cu +-10% din cantitatea selectata initial.

 

Ridicare comanda

Momentan comenzile online nu pot fi livrate la domiciliu, este valabila doar selectia pentru a ridica comanda de la una dintre locatiile noastre:

Cofetaria Paradis Pantelimon, Cofetaria Paradis Salajan sau Cofetaria Paradis Colentina.
Pentru comenzi si alte informatii ne puteti contacta si la nr. de telefon 0724 508 699 sau prin e-mail la paradiscofetarie@yahoo.com.