Cum Comanzi

Figurinele Necomestibile costa in plus?

Figurinele necomestibile se platesc separat. Vei fi informat de acest aspect in momentul selectiei unui tort care contine o figurina necomestibila.

 

Figurinele Comestibile costa in plus?

Nu. Figurinele comestibile sunt deja incluse in pretul per kilogram al tortulurilor. Astfel nu va exista niciun cost suplimentar. 

*NOTA Figurinele si orice alte piese de decor realizate manual pot suferii mici modificari. 

 

Poza/Vafa Comestibila costa in plus?

Atat pozele/vafele comestibile pe care le puteti selecta din catalogul nostru, cat si cea pe care o uploadati dumneavoastra au un pret suplimentar de

20 lei care se va adauga in pretul tortului.

 

Unde sunte realizate produsele?

Torturile noastre sunt produse in laboratorul propriu, asadar controlam tot procesul de fabricatie de la ingrediente pana la felia de tort din farfurie.

 

Ce ingrediente folositi ?

Pentru ca realizam torturi in special pentru copii, ingredientele noastre sunt de cea mai buna calitate, folosim doar blat de casa, ciocolata belgiana Callebaut, fructe, unt, mascarpone, lapte, oua proaspete. Nu folosim si nu vom folosi prafuri, premixuri sau inlocuitori de orice fel, creme surogat, margarina sau altele asemenea.

 

Ce modele pot comanda, pozele sunt reale ?

La cerere, putem realiza orice model trimis iar pozele torturilor de pe site sunt realizate de noi.

 

Cand sunt preparate torturile?

Torturile noastre se prepara cu cateva ore inainte de livrare, asadar totul este foarte proaspat si apetisant.

 

Cand pot sa comand tortul sau alte produse?

Termenul de ridicare a comenzii in cazul produselor din categoriile Torturi Standard, Torturi cu Vafa Comestibila, Prajituri, Mini Prajituri, Fursecuri, Patiserie este de minim 24 ore, iar pentru produsele din categoria Traditionale este de minim 48 ore.

Termenul de ridicare in cazul torturilor din categoriile Torturi Aniversare, Torturi Forma Speciala, Torturi cu Figurina, Torturi Botez, Torturi Nunta,Torturi de Sezon sau Torturi +18 este de minim 72 ore.

 

Este necesar avans?

Da. Pentru ca o comanda plasata prin intermendiul site-ului www.cofetariaparadis.ro sa fie considerata ferma este necesar achitarea avansului minim in valoare de 30% din totalul comenzii plasate.

 

In cat timp trebuie sa achit avansul?

Avansul trebuie achitat in termen de maxim 2 ore de la plasarea comenzii. In caz contrar, comanda va fi anulata.

 

In ce interval pot ridica comanda?

Comenzile se vor ridica de la comanda aleasa in intervalul 11am – 21pm.

 

Pentru comenzi si alte informatii ne puteti contacta si la nr. de telefon 0724 508 699 sau prin e-mail la paradiscofetarie@yahoo.com