Termeni si conditii

 

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor.

I. Termeni si Conditii

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre www.cofetariaparadis.ro si client, cu privire la vanzarea online de catre www.cofetariaparadis.ro clientului a produselor mentionate pe acest site.

Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.

 

 

II. Conditii de procesare si ridicare a comenzii

1. Modalitati de estimare a numarului minim de ore necesare www.cofetariaparadis.ro pregatirii comenzilor plasate si confirmate telefonic de catre un reprezentant al www.cofetariaparadis.ro:

Termenul de ridicare al comenzii in cazul produselor din categoriile Torturilor Standard, Torturilor cu Vafa Comestibila, Prajituri, Mini Prajituri, Fursecuri, Patiserie este de 24 ore, iar pentru produsele din categoria Traditionale este de 48 ore.

Termenul de ridicare in cazul torturilor din categoriile Torturi Aniversare, Torturi Forma Speciala, Torturi cu Figurina, Torturi Botez, Torturi Nunta, Torturi de Sezon sau Torturi +18 este de 72 ore.

Aceste intervale orare se vor lua in considerare din momentul confirmarii fie a platii integrale fie a avansului minim in valoare de 30% din totalul comenzii plasate.

Comenzile se vor ridica de la locatia aleasa in intervalul 11am – 21pm.

 

2. In plasarea si prelucrarea comenzilor se vor tine cont de urmatoarele:

a. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.cofetariaparadis.ro  au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta obligatia www.cofetariaparadis.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora;

b. In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare catre locatia aleasa de dumneavoastra pentru a ridica comanda plasata, www.cofetariaparadis.ro, isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile www.cofetariaparadis.ro, aceasta din urma va va anunta in prealabil de aceasta situatie, insa, nu poate fi trasa la raspundere;

c. Produsele www.cofetariaparadis.ro sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

 

3. Transportul si depozitarea produselor

SC VELIS SELIA SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 2, declara pe propria raspundere ca produsele fabricate in unitatea proprie si destinate consumului uman corespund legislatiei specifice in vigoare, controlate permanent prin programul de autocontrol pe principii HACCP, identificata cu VA IL 3135/25.11.2013.

La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate.

SC VELIS SELIA SRL nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care produsele nu sunt transportate/depozitate corespunzator de catre client, conform indicatiilor de temperatura mentionate in certificatul de conformitate:
– intre +2°C /+7°C pentru prajituri, miniprajituri, torturi, patiserie cu umplutura;
– intre +15°C /+20°C pentru produse de patiserie simple, fursecuri, bomboane.

 

III. Conditii Plata

1. In schimbul vanzarii produsului, clientul va plati catre www.cofetariaparadis.ro, in functie de produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat pe site (preturile contin TVA), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonica a comenzii plasate online.

2. In ceea ce priveste optiunea platii prin virament sau transfer bancar, se va tine cont de urmatoarele:

a. Produsele spre livrare vor fi insotite de bon sau factura fiscala, reprezentand valoarea acestora.
b.  www.cofetariaparadis.ro isi rezerva dreptul ca in cazul comenzilor mai mari de 500 lei sa ceara clientului plata integrala.

 

 

IV. Confidentialitate

1. Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul www.cofetariaparadis.ro este necesar de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.

2. www.cofetariaparadis.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia a celor parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

3. Informatiile colectate sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.cofetariaparadis.ro nu ofera informatiile unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil.Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

4. In afara exceptiilor expuse mai sus, www.cofetariaparadis.ro nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. www.cofetariaparadis.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru, sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele www.cofetariaparadis.ro.

 

 

V. Dispozitii finale

1. Vizitatorii site-ului www.cofetariaparadis.ro se obliga sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale.

2. Toate elementele de grafica ale site-ului: imagini, imagini produse, informatii produse, baze de date, etc, apartin in exclusivitate operatorului site-ului.

Folosirea, fara acord, a acestora se pedepseste conform legii.

3. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

4. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Pentru comenzi si alte informatii ne puteti contacta si la nr. de telefon 0724 508 699 sau prin e-mail la paradiscofetarie@yahoo.com.